Rüyada evde siyah duman görmek

Rüyada evde siyah duman görmek hayır işleri yapacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde siyah duman gördüyseniz:

  • Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli veya önemli olabilecek konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var.

Rüyada evde siyah duman görmek huzurlu hissedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, mevlit okutacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah duman görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, bir işe soyunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, markasını duyuracağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden duman çıkmasını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Rüyada dumanlı ev görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet eder.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, özel muamele göreceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top