Rüyada fare kestiğini görmek

Rüyada fare kestiğini görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada fare kestiğini gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada fare kestiğini görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, giderlerin artış göstereceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uzun saç kestirmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, insanların hayır dualarını alacağına, kalp kırmayacağına yorulur.

Rüyada atı kestiğini görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları küt kestirmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada dana kestiğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top