Rüyada fareye basmak

Rüyada fareye basmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, endişelerinden kurtulacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada fareye basmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada fareye basmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü fareye basmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada evi fare basmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret eder.

Rüyada farenin üstüne basmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare üstüne basmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ölüsüne basmak yaşamın kolay hale geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına inanılır.

Rüyada insan pisliğine basmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, birlikte kâh ağlayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top