Rüyada fasulye istemek

Rüyada fasulye istemek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada fasulye istemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Rüyada fasulye istemek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine inanılır.

Rüyada fasulye bahçesi görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada birine kuru fasulye vermek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fasulye toplamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, üzüntülerin gideceğine, alışveriş yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çuvalla kuru fasulye görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ fasulye yemek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, önemli kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye kırmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top