Rüyada feryat figan ağlamak

Rüyada feryat figan ağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işlerin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada feryat figan ağlamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Rüyada feryat figan ağlamak sevilen bir eşyanın çalınacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada feryat figan etmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlamak feryat etmek rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada feryatla ağlamak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet eder.

Rüyada feryad ederek ağlamak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye feryat etmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak feryat etmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Rüyada feryat edeni görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top