Rüyada filizlenmiş fasülye görmek

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, hayatının da zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş fasülye gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada filizlenen bitki görmek hem de çok üzüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada filizlenen çiçek görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, problemleri teker teker çözeceğine işarettir.

Rüyada filiz görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada filiz ekmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi olarak zarar edileceğine işarettir.

Rüyada filizlenmiş çiçek görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yeşeren filiz görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, saygınlığının da artacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top