Rüyada fiskos masası görmek

Rüyada fiskos masası görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, zararını tamamen kapatacağına rivayet eder.

Rüyada fiskos masası gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada fiskos masası görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fiskos örtüsü görmek sorunların çözüm bulacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Rüyada masa başında oturmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masanın tozunu silmek yarınlarına umutla bakacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel masa görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada nikah masasında oturmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun masa görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada plastik masa görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top