Rüyada gecici kör olmak

Rüyada gecici kör olmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada gecici kör olmak gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Rüyada gecici kör olmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada kör olduğunu sanmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Rüyada birinin kör olduğunu görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada kör gözlü birini görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada kör güvercin görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalettir.

Rüyada kör taklidi yapmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top