Rüyada geciktiğini görmek

Rüyada geciktiğini görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kötü sözler duylacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada geciktiğini gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yaparak imajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada nişana geç kalmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet eder.

Rüyada kanama geçirmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, dualarının karşılığını göreceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada saatin geçtiğini görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gecici kör olmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada karsıdan karsıya gecmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kamyon kazası geçirmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalettir.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada otobüse geç kalmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top