Rüyada gelinliğe basmak

Rüyada gelinliğe basmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, huzurun bozulacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelinliğe basmak gördüyseniz:

  • Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız.

Rüyada gelinliğe basmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını boka basmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada araba frenine basmak işlerin sürekli artacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek bokuna basmak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanlara basmak genç kimselere eğitim vereceğine, makamının ve ününün artacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada vücuda sigara basmak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su basmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada balığa basmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, unvan sahibi olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top