Rüyada gelinlik saklamak

Rüyada gelinlik saklamak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik saklamak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Rüyada gelinlik saklamak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada küpe saklamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu saklamak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada sigarayı saklamak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon saklamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerim saklamak çirkin amellere, birikim yapılacağına, sağlığın da bozulacağına işarettir.

Rüyada yemek saklamak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top