Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek

Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir hayat kuracağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada geniş yapraklı ağaç gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut ağacı yaprağı görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  tabir olunur.

Rüyada ağaç yaprağı yemek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak terslik yaşayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işarettir.

Rüyada beyaz yapraklı ağaç görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına tabir olunur.

Rüyada ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hayatının yolunda gideceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top