Rüyada geviş getirmek

Rüyada geviş getirmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada geviş getirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak veya rahatlatmak adına ileride pişmanlık duyabileceğiniz düzenlemelere veya anlaşmalara onay vermek üzeresiniz.

Rüyada geviş getirmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ailesi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geviş getiren deve görmek kısmetlerinin çoğalacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su getirmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada korkarak salavat getirmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölen birine şehadet getirmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salavatı getirmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada salatü selam getirmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada eve arkadaş getirmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kalp kırmaya, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top