Rüyada gibi yaşamak

Rüyada gibi yaşamak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gibi yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Rüyada gibi yaşamak umutsuz olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölecekmiş gibi olmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Rüyada gibi hissetmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kendini ölecek gibi görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör gibi olmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalettir.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılıyor gibi yapmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz gibi su görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top