Rüyada göğsünde şişlik görmek

Rüyada göğsünde şişlik görmek zahmete düşeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni kararlar alınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada göğsünde şişlik gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Rüyada göğsünde şişlik görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünü şiş görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalettir.

Rüyada damak şişmesi görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, dünya malı elde edeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalettir.

Rüyada şişmiş diş görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş göbek görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiş burun görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, esenliğe kavuşulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü şişmiş görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top