Rüyada göz nezlesi olmak

Rüyada göz nezlesi olmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada göz nezlesi olmak gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada göz nezlesi olduğunu görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz nezlesi olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulur.

Rüyada nezle olmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulur.

Rüyada nezle birini görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü olmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, herkesin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, bir süre zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek sevinçli haberler alınacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top