Rüyada göz sürme sürmek

Rüyada göz sürme sürmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada göz sürme sürmek gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada gözüne sürme sürmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada göz sürme sürmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada göze mavi sürme sürmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işarettir.

Rüyada mavi sürme sürmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Rüyada kendine sürme sürmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz sürmesi görmek geçim derdi yaşayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet eder.

Rüyada gözlerine sürme cekmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top