Rüyada göze perde inmek

Rüyada göze perde inmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, refaha erileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada göze perde inmek gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Rüyada göze perde inmek ailesinden hayır göreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, engel teşkil edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine perde inmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne perde inmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına inanılır.

Rüyada birisi tarafından gözetlenmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işarettir.

Rüyada göze mil çekmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze yumruk atmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze mavi boya görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top