Rüyada gözlerini simsiyah görmek

Rüyada gözlerini simsiyah görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hayırlı günlerin geleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerini simsiyah gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kazançlı işler yapacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah göz görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri simsiyah görmek başarılarını arttıracağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, şansının açılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah at görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada simsiyah saç görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, evliliğinde mutlu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada simsiyah yılan görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top