Rüyada gözlüklü görmek

Rüyada gözlüklü görmek birlikte bazı işler yapılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, itibar kazanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada gözlüklü gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini gözlüklü görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada gözlük kutusu görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada gözlüğünü kırmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlüğü ters takmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü denemek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük vermek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top