Rüyada güneşe dokunmak

Rüyada güneşe dokunmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, işinde en iyisi olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneşe dokunmak gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Rüyada güneşe dokunmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada kadın organına dokunmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercine dokunmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, desteksiz kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada birine dokunmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak hayata daha sıkı tutunacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada birinin kalbine dokunmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top