Rüyada kanat takmak

Rüyada kanat takmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işaret eder.

Rüyada kanat takmak gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Rüyada kanat takmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada melek kanadı takmak sevdiğine kavuşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı balık görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kötülüklere gözünü kapatmaya işaret etmektedir.

Rüyada kanat dövmesi görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinin kanadığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top