Rüyada kapıyı aralamak

Rüyada kapıyı aralamak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kötü gününden de geri duracağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, can bulacağına inanılır.

Rüyada kapıyı aralamak gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada kapıyı aralamak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada kapı aralamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına delalet eder.

Rüyada perdeyi aralamak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada perde aralamak ettikleri duanın kabul olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü kapı görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı temizlemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek kendisini iyi hissedeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top