Rüyada perde aralamak

Rüyada perde aralamak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Rüyada perde aralamak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Rüyada perde aralamak neredeyse mahkemelik olunacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdeyi aralamak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kapı aralamak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kapıyı aralamak yaşam sevincinin geri geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde taktığını görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada perde düzeltmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada renkli tül perde görmek hayırlı bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış perde görmek işlerin devam edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top