Rüyada kara bir şey görmek

Rüyada kara bir şey görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, keyifli günler geçireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kişinin evlatlarının artacağına alamet eder.

Rüyada kara bir şey gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada kara bir şey görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yerinde saymayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi öldürmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karayemiş ağacı görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü kara kedi görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, küfürlü söze yorulmaktadır.

Rüyada kara is görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun kara dönüştüğünü görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kapı görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top