Rüyada karanlık ay görmek

Rüyada karanlık ay görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık ay gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karanlık ay görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta ay görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Rüyada iki ay görmek işsiz kalmaya, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada elinde ay görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada ayua çıkmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, ayrılanların birleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulur.

Rüyada bütün ay görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada yanan ay görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top