Rüyada karanlıkta ay görmek

Rüyada karanlıkta ay görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ticaret ehli kimse olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta ay gördüyseniz:

  • Zorunlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık ay görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta ay görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayşe fasulye görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ay görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay yemek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalettir.

Rüyada ay ve gezegen görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah ayçekirdek görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top