Rüyada kendi göğsünü büyümüş görmek

Rüyada kendi göğsünü büyümüş görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi göğsünü büyümüş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kendi göğsünü büyümüş görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, korkularını yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünü büyümüş görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyümüş olmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kişinin muradına ereceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada büyümüş çiçek görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, derde ve kedere düşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bebeği büyümüş görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu büyümüş görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top