Rüyada kendini vurulmuş görmek

Rüyada kendini vurulmuş görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Rüyada kendini vurulmuş gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Rüyada vurulup ölmediğini görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada tabancayla vurulan birini görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada vurulmuş asker görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada vurulmuş birini görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına tabir olunur.

Rüyada vurulmuş bebek görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top