Rüyada vurulup ölmediğini görmek

Rüyada vurulup ölmediğini görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, işinin aksayacağına inanılır.

Rüyada vurulup ölmediğini gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Rüyada vurulan polis görmek elinin kolunun bağlanacağına, iç açıcı sözlere, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vurulup ama ölmemek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulan insan görmek her zaman neşeli olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini vurulmuş görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kendini vurulmuş görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına yorulur.

Rüyada vurulan birini görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top