Rüyada kına satmak

Rüyada kına satmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, küs arkadaşların barışacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayat boyu desteği olacağına inanılır.

Rüyada kına satmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada kına satmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, variyetini çoğaltacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet eder.

Rüyada asker kınası yakmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işarettir.

Rüyada elin kınalı olduğunu görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlara kına sürmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kınalı birini görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kına hediye almak önemli işlere imza atacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kına sürmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top