Rüyada kirlenmiş duvar görmek

Rüyada kirlenmiş duvar görmek sorunların gittikçe artacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kirlenmiş duvar gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Rüyada duvarın kirlendiğini görmek parasının ve canın güvende olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine yorulur.

Rüyada evin duvarlarını kirli görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarını kirli görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarlarının kirlendiğini görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, işlerinin duracağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda kir görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret eder.

Rüyada duvarı kirli görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada duvarları kirli görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yüceltileceği sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirlenmiş duvar görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top