Rüyada kirli perde görmek

Rüyada kirli perde görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayırlı işlere girişileceğine, hastalıkların sona ereceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli perde gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Rüyada kirli perde yıkamak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli perde görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kirli tül perde görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerinin karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirlenmiş perde görmek mutlulukların yarım kalacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada perde aralamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada süslü perde görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada perdeleri indirmek ardından yeni bir iş bulunacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada perdelik kumaş görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top