Rüyada kivi almak

Rüyada kivi almak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, sevilen bir kişi olunacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada kivi almak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi, mantıklı veya tüm ipuçlarına ya da bilgilere ulaşana kadar kımıldamayacak pozisyon almanızda fayda var.

Rüyada kivi suyu görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada kivi toplamak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada kivi suyu içmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kivi soymak bekarsa evleneceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet eder.

Rüyada kivi ağacı görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Rüyada kivi görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kivi meyvesi görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada kivi yediğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top