Rüyada kivi suyu içmek

Rüyada kivi suyu içmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kivi suyu içmek gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada kivi suyu içmek sevineceğine ve mutlu olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada kivi suyu görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kivi almak olmayacak hayallere kapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına yorulur.

Rüyada kivi görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine yorulur.

Rüyada kivi yediğini görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kivi reçeli görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulur.

Rüyada kivi meyvesi görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Rüyada kivi toplamak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top