Rüyada kivi meyvesi görmek

Rüyada kivi meyvesi görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, o masumların bedduasını alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kivi meyvesi gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada kivi meyvesi görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, eşiyle bahtiyar olacağına işarettir.

Rüyada kivi suyu içmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulur.

Rüyada kivi ağacı görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kivi toplamak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kivi görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kivi soymak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kivi almak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına tabir olunur.

Rüyada kivi yediğini görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top