Rüyada koridordan geçmek

Rüyada koridordan geçmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koridordan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Rüyada koridorlardan geçmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada koridordan geçmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada karanlık koridor görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz koridor görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada hastane koridoru görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun koridor görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar koridor görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada okul koridorunda yürümek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top