Rüyada uzun koridor görmek

Rüyada uzun koridor görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret eder.

Rüyada uzun koridor gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada uzun bir koridor görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada uzun koridor görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul koridoru görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastane koridoru görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada okul koridorunda yürümek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada koridordan geçmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top