Rüyada asık yüz görmek

Rüyada asık yüz görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada asık yüz gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada sevgiliyi yüzü asık görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı yüzü asık görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü asık görmek inancını bir kenara atacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, canını sıkılacağına inanılır.

Rüyada yüzünü asık görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, umutlarının söneceğine delalet eder.

Rüyada asık yüz görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına alamet eder.

Rüyada suratı asık olmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top