Rüyada sevgiliyi yüzü asık görmek

Rüyada sevgiliyi yüzü asık görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi yüzü asık gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi yüzü asık görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada asık yüz görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı yüzü asık görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada yüzü asık görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada yüzünü asık görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, huzurlu günler görüleceğine, şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek kısmetlerinin açılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top