Rüyada kundura giymek

Rüyada kundura giymek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada kundura giymek gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Rüyada beyaz kundura giymek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kundura giymek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kundurası görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kundura kaybetmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kunduracı görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına yorulur.

Rüyada beyaz kundura görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına inanılır.

Rüyada siyah kundura görmek yaşamının yoluna gireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet eder.

Rüyada kundura almak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top