Rüyada lekeli ayna görmek

Rüyada lekeli ayna görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işarettir.

Rüyada lekeli ayna gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada lekeli ayna görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde leke görmek razı geleceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciltte leke görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada sırtında leke görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada lekeli bez görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kara leke görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top