Rüyada lekeli bez görmek

Rüyada lekeli bez görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, insanları sakinleştireceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Rüyada lekeli bez gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada lekeli bez görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına inanılır.

Rüyada mavi bez görmek çok daha büyük adımların atılacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kirli adet bezi görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ele geçen parada artış olacağına, nimet bolluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bezle yer silmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tuvaletten bez çıkarmak sorunların bir bir çözüleceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bezli bebek görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top