Rüyada lens almak

Rüyada lens almak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada lens almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız daha fazla uzlaşmacı olmanız gerekebilir.

Rüyada başkasının lens taktığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada lens takmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada lens almak büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada mavi lens almak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözde lens görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada lens görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, rahat bir nefes alınacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lens kullanmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, darlığa düşmeyeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli lens takmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top