Rüyada renkli lens takmak

Rüyada renkli lens takmak evlatlarından hayır bulacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli lens takmak gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Rüyada renkli lens takmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, rakiplerin üzüleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada göze yeşil lens takmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine lens takmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ticaretinin hızlanacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada kahverengi lens takmak psikolojik sorunların geride kalacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil lens takmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada lens takmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine inanılır.

Rüyada göze mavi lens takmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada mavi lens takmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top