Rüyada maden görmek

Rüyada maden görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çok rahat bir nefes alacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maden gördüyseniz:

  • Kar elde edebileceğiniz, fırsatlar yakalayabileceğiniz veya bazı alanlarda yükselişlerin ön plana çıkabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada maden kömür görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, zararların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada değerli maden bulmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret eder.

Rüyada maden görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kömür maden görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada maden kömürü görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada maden taşı görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada maden suyu şişesi görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, zorluklarının biteceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz maden görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, saadete ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top