Rüyada maden taşı görmek

Rüyada maden taşı görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hastalanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada maden taşı gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Rüyada maden taşı görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada kömür maden görmek hakkını savunamayacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada maden aramak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maden suyu şişesi görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada değerli maden bulmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına tabir olunur.

Rüyada maden kömür görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Rüyada maden görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada maden kömürü görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top