Rüyada makyaj görmek

Rüyada makyaj görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makyaj gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kuaföre makyaj yaptırmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Rüyada kendine makyaj yapıldığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, karamsar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini makyajlı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada makyajsız yüz görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada makyaj görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Rüyada kendini makyaj yaparken görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hedeflerini tutturacağına işarettir.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Rüyada annesini makyajlı görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top