Rüyada aslanla oynamak

Rüyada aslanla oynamak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bunalıma gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada aslanla oynamak gördüyseniz:

  • Belli problemler yaşanmasaydı veya hayatınızda olmasaydı neler olurdu diye düşünmek yerine çözüm yollarına odaklanmalısınız.

Rüyada aslanla oyun oynamak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanla oynamak dünya hayatından yana da razı geleceğine, üzgün olacağına, kendisiyle övüneceğine rivayet eder.

Rüyada aslan oynamak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hem dua alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslana yemek vermek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada aslan görüp korkmak ömrün uzun olmasına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada aç aslan görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslandan saklanmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada aslanın birini öldürdüğünü görmek işlerinde aksama olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top