Rüyada aslan oynamak

Rüyada aslan oynamak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, ekmeğin kesileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, belalara denk gelmeyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Rüyada aslan oynamak gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada aslan oynamak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslanla oyun oynamak ekmek ve dünya malı alacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Rüyada aslanla oynamak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalettir.

Rüyada aslanla savaşmak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada aslan kesmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede aslan görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta aslan görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top